top of page
 
De Pegasus School is er voor iedereen vanaf 4 jaar en voor alle niveaus. Van beginners tot gevorderden, iedereen is welkom. Je kunt deelnemen aan onze lessen of ensembles/orkesten met een modern of barokinstrument.

Je kunt deelnemen als reguliere student door je voor tenminste 1 trimester in te schrijven.
Je kunt deelnemen als bezoeker door een lezing, les, concert of masterclass dans bij te wonen, of door een klein aantal individuele lessen te volgen.

Iedereen is het hele jaar lang welkom een proefles te nemen om een idee te krijgen van wat we doen.
De cursussen en lezingen worden in het Nederlands of Engels gegeven. Individuele lessen worden ook in andere talen aangeboden zoals Frans, Duits, Spaans en Italiaans.

​Als je gebruik wilt maken van de mogelijkheid je voor te bereiden op een studie aan een conservatorium, kun je contact opnemen met de school voor meer informatie.

 

Wie kan wat leren op de Pegasus School?

- Jonge kinderen tussen 4 - 6 jaar krijgen een introductie in muziek en les op klavier of viool.

- Kinderen kunnen les krijgen op blokfluit, viool, cello of piano en zij kunnen samen met andere kinderen in ensembles muziek maken.

- Tieners en volwassenen zijn welkom zijn welkom om deel te nemen in de ensembles of het orkest, aan andere cursussen en de masterclasses dans. Zij kunnen ook individueel les krijgen.

- Iedereen die geïnteresseerd in Oude Muziek, maar geen instrument wil leren spelen, kan naar verschillende cursussen, lezingen, concerten en masterclasses dans.
 

- Muziekstudenten die auditie willen doen voor het Conservatorium, bieden we een speciaal voorbereidingstraject aan. Ervaren docenten bereiden je voor op de auditie en op de opleiding zelf.

Groepslessen voor kinderen duren 30 minuten.

Groepslessen of individuele lessen voor oudere kinderen duren 30, 45 of 60 minuten

Alle lessen voor volwassenen duren 60 minuten

 

                

 

Praktische Informatie

bottom of page